November - Mtb-Maraton

Årets November-Mtb-Maraton går igen i år til Rørvig Sandflugtplantage, som jeg syntes vi ikke rigtig blev helt færdige med..

Vi mødes på Parkeringen bag Lyngkroen, for enden af Lynghusvej.

Turen køres i 3 etaper af 15-18 km hver. Vi vender tilbage til bilerne mellem hver etape.

Der køres i hold 2 tempo med opsamling efter tempo stykker.

Max. Antal deltagere: 20. Tilmelding til Mogens.Buskbjerg@gmail.com eller 22665946.

Etape 1. Ca 18 km. Fra Parkeringen kører vi gennem sommerhusområdet, til vi rammer et singetrack med masser af rødder, videre ad Isefjordstien gennem Hovvig fuglereservat til Nakkeby. Fra Nakke køre vi langs fjorden til Rørvig havn (Nej ingen is) over Højsandet til Dybesø. Efter en tur rundt om Dybesø, rammer vi Sandflugtplantagen, hvor vi skal kører det gennemgående singetrack. Efter lidt leg på naturbanen, vender vi tilbage til bilerne.

Pause med Drømmekage, kaffe m.m.

Etape 2. ca, 15 km. Sandflugtplantgen køres på kryds for tværs af brede stier og snoede singeltracks med små pukler hist og her. Tilbage til bilerne, måske lidt optankning.

For dem der har mod på mere:

Etape 3. Godt 15 km Vi starter på den brede cykelsti mellem klitterne og plantagen til Dybesø, lidt grusveje til vi rammer det åben lyngklædte Korshage, hvor vi skal ud på Odsherreds nordøstlige spidst. Ned langs fjorden til Rørvig. Over Højsandet tilbage til Plantagen og så ser vi hvad kræfterne og tiden tillader.

Vel mødt

Mogens

 

{MODULE:PAGE_BOX1}
{MODULE:PAGE_BOX2}
{MODULE:PAGE_BOX3}