Spændende fordrag på Elværket

07-02-2023

Gallaforedrag på Elværket 2023

Holbæk Cykelsport har i samarbejde med GS Holbaek ApS (selskabet bag Restaurant Suri-Carl Ras teamet) arrangeret et spændende foredrag.

Bastian Emil Goldschmidt og Brian Holm fortæller røverhistorier, snakker om cykelsportens legender, ser frem mod klassikersæsonen og sommerens Tour de France på Elværket fredag den 3. marts 2023 med vært Kristoffer Dahy Ernst.

Vi har booket Elværket, så der bliver plads til så mange som muligt, men der vil være et begrænset antal pladser. Vi vender tilbage når billetsalget åbner i første uge af februar.

Allerede nu skal du reservere datoen fredag den 3/3 2023.

Bastian Emil Goldschmidt er forfatter og cykelekspert hos Eurosport, og han er netop nu aktuel med bogen ”Verden af vilje”. Han debuterede i 2021 med borgen ”Fremad”, hvor cykelløbets idealer gennem sportens fortællinger udfoldes. Fortællinger, hvor styrke og styrt, storhed og sorg lever side om side med cykelrytternes pedaltråd på landeveje og velodromer verden over. Bastian Emil Goldschmidt tager os ind i cykelsportens inderste væsen. Fra dengang Tour de France skulle være så hårdt, at kun én rytter skulle være i stand til at gennemføre løbet, forbi den støvede og stridsomme pionértid på Europas krigshærgede veje, over cykelsportens moderne syndefald i slutningen af 1990’erne og frem til nutidens højteknologiske væddeløb, hvor danske Mads Pedersen i 2019 blev verdensmester på Yorkshires regnvåde asfalt. Med den italienske cykelhelt Gino Bartalis ord: Historierne er sande, frygteligt sande.

Brian Holm er tidligere professionel cykelrytter og tidligere sportsdirektør for cykelholdet Quick Step-AlphaVinyl. Han har været cykelekspert hos Eurosport siden 2001 og har udgivet bøger som “Glæden og Smerten”, ”Den sidste kilometer”, og “Sportsdirektøren” samt bidraget til “Sort kaffe og hvide sokker” og ”Lede hunde og kolde kameler”. Brian Holm har et hudløst tæt indblik i den professionelle cykelverden, hvor hverdagen gnistrer af stridigheder og store ambitioner – hvor man som leder skal være en hård negl, men samtidig den flinke fyr med fingerspitzgefühl, overblik, samt dårlige 80’er-vittigheder.

Billetpris:

Medlemmer HCS: 100,- kr. (husk at logge dig på)

Ikke-medlemmer: 200,- kr.

(i billetprisen indgår kaffe, en øl eller sodavand)

Sted: Elværket, Gasværksvej 9, 4300 Holbæk

Dato: Fredag den 3/3 2023 kl. 19:00, (dørene åbnes kl. 18:00).

Tilmelding på dette link👇:

https://holbaek-cykelsport.dk/event/61