OPSTART AF SOMMERSÆSONEN

Tirsdag den 2. april kl. 18:00 starter sommersæsonen i Holbæk Cykelsport med fællestræning fra klubhuset på Borgmestergårdsvej.

Vi havde jo egentlig troet, at vi skulle starte ud fra Sportsbyen - men her må vi vente lidt endnu. Der er vanen tro kaffe og boller i klubhuset efter træning. HUSK LYGTER!! Vi opdeler som sædvanlig i hold 1, 2, 3, 4, Q samt mtb.

Det er op til de enkelte hold at tilrettelægge træningen, og i fællesskab vælge de kaptajner, som skal stå for gennemførelse af dagens træning (her håber vi på opbakning fra vores "gamle" kaptajner).

Men det er naturligvis vores alles ansvar, at gennemføre træningen med respekt for hinanden og vores øvrige medtrafikanter. I år vil der som noget nyt være et separat hold for licensryttere (dvs ryttere med DCU landevejslicens).

Licensrytterne er som udgangspunkt opdelt i to grupper, hvor den ene gruppe består af vores stærkeste/ældste ungdomsryttere samt vores U23 ryttere.

Den anden gruppe består af vores øvrige licensryttere (A, B, C samt diverse H-klasser). Afhængig af antal fremmødte kan de to grupper vælge at træne sammen. Der vil som regel være en træner tilknyttet gruppen bestående af ungdom/U23 rytterne. Øvrige licensryttere vælger på dagen en kaptajn, der styrer træningen. VI SES


Kontingent er forsat som i de sidste mange år 400 kr pr. år. pr. medlem.

kan betales såvel via bankoverførsel som via mobilpay. begge numre findes nederst på hjemmesiden under K

ontakt.

50 visninger