Sæsonstart d. 3. april kl. 18:00

Så er vi klar med årets Motionskalender og det er et festfyrværkeri af lækre cykeloplevelser. Nedenfor ser I dels alle de løb/aktiviteter vi selv arrangerer og dels ser I også en række løb, som vi giver tilskud til i år. De løb og aktiviteter vi giver tilskud til, er markeret med GRØNT. For så vidt angår Hallandåstur, Sturup Racetrack og Criquielion meldes tilmelding, pris og tilskud ud særsklit. Hold øje med FB og HCS web. For så vidt angår de andre løb, der gives tilskud til, så betaler klubben 50% af startgebyret. Proceduren for at få tilskuddet er følgende:

  1. Du tilmelder dig og betaler.

  2. Du kører løbet i HCS tøj.

  3. Du sender en mail efter løbet til cgr289@hotmail.com med navn, navn på løbet, startgebyr samt kontonummer eller telefonnummer til Mobilepay, hvor klubben kan overføre pengene til.

Vi skriver løbende ud på FB og HCS web, om løb, arrangementer og når vi skal bruge hjælpere. HUSK, at ingen af vores arrangementer kan lade sig gøre uden jeres hjælp. Nedenfor kan I også se, til hvilke arrangementer/løb vi skal bruge hjælpere.Vi ses derude

129 visninger