Vær med til at styrke fællesskabet, kammeratskabet og det frivillige arbejde i vores klub

02-05-2024

Vær med til at styrke fællesskabet, kammeratskabet og det frivillige arbejde i vores klub Holbæk Cykelsport & MTB

Vi er nu startet på en ny cykelsæson, og vi er heldigvis mange, der nyder at vi kan mødes nogle gange om ugen for at træne på vores cykler. Der er nogle vi kan køre sammen med, og vi kommer fordi vi gerne vil være en del af et fællesskab, kammeratskab og hyggelige samvær, der skal være i Holbæk Cykelsport & MTB.

Som alle andre idrætsforeninger bygger Holbæk Cykelsport & MTB også på frivilligt arbejde. Uden de frivillige var der ikke nogen klub! Det ville være fantastisk, hvis også DU ville være en del af det frivillige arbejde😊

Igennem de senere år er Holbæk Cykelsport & MTB vokset i størrelse og vi er blevet flere medlemmer i motionsafdelingen. Dette betyder, at vi har et meget bredt spekter af ryttere. Lige fra de hurtige, som ligger lige under eller på licensniveau, og til hold 3 ryttere, som gerne vil køre en tur i et roligere tempo.

En af vores udfordringer er at få nye medlemmer med, og få dem introduceret på ordentlig vis til træning og på vores hold. Forestil dig, at alle føler sig velkommen og godt behandlet – det er et af vores mål i vores klub!

 

Kaptajnerne gør en forskel!

Det er vigtigt, at der er plads til alle i Holbæk Cykelsport & MTB, og det stiller derfor krav til vores bredde og udbud af kaptajner. Når vi kigger på vores hjemmeside er kaptajner ved at være en uddøende race.

Husk her:  Uden kaptajner - ingen klub!

Det skal være sjovt at have en ”kaptajnrolle” til vores træning, og ønskescenariet er, at vi kan blive så mange kaptajner, at vi kan lave en turnus, således det ikke er de samme, der skal være kaptajner hver gang. Herudover er ønsket også, at man kan være 2 kaptajner pr. gruppe – dels i tilfælde af at gruppen skal deles op på grund af antal, eller den ene af kaptajnerne må melde fra i sidste øjeblik.

 

Hvad indebærer det at være kaptajn?

Vi har i Holbæk Cykelsport & MTB en god dialog med DGI, og vi vil fra klubbens side støtte op om, at vi arrangerer et kursus for vores kaptajner så hurtigt som muligt.

Vi er sikre på, at der på holdene findes medlemmer, at vil hjælpe med at gøre Holbæk Cykelsport & MTB til et godt sted at mødes for at træne, og samtidig være med til at give dine kammerater en god tur og oplevelse, så alle kommer igen. Vi vil ikke kalde denne opfordring et akut råb om hjælp – men nærmere rettidig omhu, så vi kan få endnu flere med ud på cyklerne, og give endnu flere den gode oplevelse ved at træne i HCS.

Vi kan godt! – og vi tror på det!

 

Hvad kan DU gøre?:

Hvis du nu tænker: ”jeg vil egentlig gerne være med til at støtte op om det frivillige arbejde – men der er nogle ting jeg er usikker på”, så lad os mødes og drøfte opgaven. Jo flere vi er – jo bedre!

Send en mail til Steen Elmer på motion@holbaek-cykelsport.dk, eller en sms på 24 44 82 69, hvor du skriver dit navn og din mailadresse, så vil jeg kalde ind til et møde, hvor vi går mere i dybden med opgaven, kursus etc.

 

Venlig hilsen

Motionsudvalget i Holbæk Cykelsport & MTB

Heidi, Svend O., Åge og Steen