Godt Holdløb trods Corona

12-08-2020

Vi fik lov at gennemføre det planlagte Empire-Holdløb, selv om forsamlings begrænsningen ikke blev hævet fra 100 til 200. Det betød nogle restriktioner og ændringer i afviklingen af DGI/HCS traditionelle Holdløb på Tuse Næs.

Arrangementet blev gennemført, og alle var indstillet på at holde afstand (ikke når man sidder på hjul). Og selv den store stykke Corona kunne ikke ødelægge den gode stemning der i dagens anledning var spredt lidt mere ud end sædvanligt. Alle nød både den 44 km lange tur, og den fine sommeraften på Næsset. Så bortset fra et enkelt styrt, som kostede en tur på skadestuen, gik alt efter planen, og alle på de næsten 40 hold kom godt i mål.

Her kan du se resultatet: https://www.dgi.dk/arrangementer/202017324300 

TAK til alle de frivillige hjælpere. Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vores medlemmer hjælper til. Ruten skal tjekkes, der skal flagposter i svingene, målområdet skal stilles op, der skal udleveres numre osv. Det kræver mange hænder, og uden jer, frivillige hjælpere, kunne vi ikke gennemføre vores arrangementer. 

Husk at vi også skal bruge hjælpere 25. august og 1. september her: 

Klubmesterskaber. https://holbaek-cykelsport.dk/event/8 og Enkelstart: https://holbaek-cykelsport.dk/event/6 

HUSK nu at støtte vores sponsorer, så de kan støtte os. 

#eilandelectric #multimotion #deuter #danboligholbæk #sparnordholbæk #Bolasstilladser #powerbar #empirecycling #brdrclausenautomobiler #ditobusser