Tour de Mallorca 2020

Tilbud til medlemmerne af Holbæk Cykelsport:


Medlemmerne i Holbæk Cykelsport inviteres hermed til Mallorca med Hanne & Steen Hermansen, som igennem mange år har arrangeret cykelture til Mallorca. Turen begynder den 9. maj og slutter den 21. maj 2020. Du vælger selv om du vil være der i hele perioden eller kun en del af den. På turen lægges der stor vægt på det sociale samvær og kammeratskab.


Vi bor på Hotel Horizonte i Palma og cykler hver dag ud herfra. På hotellet har vi halvpension, hvilket betyder at vi får morgenmad og aftensmad. Middagsmaden sørger man selv for, - typisk spiser vi på en cafe ude på cykelturen. Vi deler op i hold efter dagsformen. Cykelturene varierer i længde og sværhedsgrad, men intentionen er at alle kan være med.


Priserne per uge for et dobbeltværelse er 2650 kr. uden havudsigt og 3175 kr. med havudsigt, og for et enkeltværelse 3650 kr. uden havudsigt og 4175 kr. med havudsigt.

Du tilmelder dig ved at kontakte Hanne & Steen Hermansen på e-mail eller tlf. og fortæller i hvilken periode du deltager. Hanne og Steen arrangerer hotellet og sender dig en opkrævning for dette. Flybilletterne indkøber du selv. Du er tilmeldt når du har betalt for hotellet. Transport til og fra lufthavnen i Palma og til hotellet kan arrangeres (mod betaling), hvis det passer med at flere ankommer på samme tid.


Det er et stort hotel, men der kan naturligvis blive udsolgt. Derfor er princippet om først-til-mølle gældende. Du skal selv tegne rejseforsikring og have øvrige forsikringsforhold i orden.


Tilmeldingsfrist er senest den 25. november, da priserne kan stige herefter.

Tilmelding kan foregå via e-mail: shermansen@mail.dk eller på tlf. 6161 0041

90 visninger